ΜΕ ΟΡΑΜΑ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
για μια νέα εποχή στο Δήμο Καλαμάτας!
#kalamata_meta
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΤΑ

Στον εορτασμό των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού συμμετείχαν σήμερα το πρωί στελέχη της δημοτικής μας παράταξης ΚΑΛΑΜΑΤΑ_ΜΕΤΑ με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Βασίλη Τζαμουράνη.

 Στην επέτειο της 9ης Μαΐου 1945, μιας χαρμόσυνης ημέρας για την Ευρώπη που σηματοδοτεί τη νίκη κατά του ναζισμού και του φασισμού, παραστήκαμε στις τελετές της Περιφέρειας Πελοποννήσου στον μητροπολιτικό ναό της Υπαπαντής και στην πλατεία 23ης Μαρτίου της Καλαμάτας για τον εορτασμό των Εθνικών μας Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης, ώστε να αποδώσουμε τις οφειλόμενες τιμές στους αγωνιστές μας, αλλά και στα ανώνυμα θύματα της ναζιστικής βαρβαρότητας. 

ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΚΤΕΛ

Επιπλέον, ο επικεφαλής και στελέχη της «Καλαμάτας_Μετά» παρέστησαν στη λειτουργία που τελέστηκε στο εκκλησάκι του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Μεσσηνίας, στη μνήμη του Αγίου Χριστοφόρου, δηλώνοντας σχετικά: 
«Η παρουσία μας εδώ αποτελεί μικρό μόνο δείγμα της εκτίμησής μας στο πρόσωπο των οδηγών, που με τη χάρη του προστάτη αγίου τους αγωνίζονται καθημερινά για να προσφέρουν ασφαλή και ξεκούραστα ταξίδια, στους ντόπιους αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής μας».

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΤΑ